پروژه آپدیت

فروشگاه اینترنتی -مقالات ترجمه شده-پایان نامه های تخصصی-پروژه های تحقیقی و.....
  • پروژه آپدیت

    فروشگاه اینترنتی -مقالات ترجمه شده-پایان نامه های تخصصی-پروژه های تحقیقی و.....

مشخصات بلاگ
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

عنوان انگلیسی مقاله: Photodegradation of Aromatic Amines by Ag-TiO2 Photocatalyst

عنوان فارسی مقاله: تخریب نوری آمین های حلقوی بوسیله ی کاتالیزور نوری Ag-TiO2.

دسته: شیمی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.

_______________________________________
چکیده ترجمه:
تخریب فتوکاتالیزور ارتو، پارا و متا نیتروانیلین ها بوسیله تعلیق Ag-TiO2 مورد بررسی قرار گرفت. اثر برخی از پارامترها نظیر مقدار کاتالیزور نوری، زمان تابش نور UV، سرعت جریان O2، pH و درجه حرارت ویژه ی کاتالیزور نوری نیز مورد بررسی قرار گرفت. تخریب آمین ها کوچک بود وقتی که واکنش در غیاب کاتالیزور نوری انجام شد و قابل اغماض بود در زمانیکه در غیاب پرتو UV انجام شد. سرعت تخریب مشتقات انیلین با افزایش O2 موجود در سیستم کاهش می یابد. اثر pH نشان داد که تخریب مؤثر در شرایط قلیایی اتفاق افتاد. تخریب سینتیک های این آمین های حلقی می تواند بوسیله معادله لانگموئر-هینشلوود شرح داده شود و قانون مرتبه ی شبه اول را نشان می دهد.
کلیدواژه: تخریب نوری، مشتقات انیلین، آمین های حلقوی، کاتالیزور نوری Ag-TiO2
مقدمه:
انیلین ها و مشتقاتشان به عنوان ترکیبات سمی و سرطان زا شناخته می شوند. این ترکیبات اغلب هم در پساب های گیاهان تحت اعمال فاضلاب و هم در آب های سطحی دیده می شوند. موارد استفاده ی مهم زراعی مشتقات انیلین عبارتند از علف کش ها، قارچ کش ها، حشره کش ها، مواد دفع حیوانات و برگ کش ها. رنگ لیست های شاخص نشان می دهد که بالغ بر 700 رنگینه از مشتقات انیلین بدست می آید. اخیرا" توجه روزافزونی به حذف این ترکیبات حلقوی از محیط زیست مبذول شده است.
فرایندهای پیشرفته ی اکسیداسیون روش های جایگزین برای تخریب کامل مواد آلاینده هستند. فرایندهای پیشرفته ی اکسیداسیون دربرگیرنده ی سیستم های کاتالیز نوری نظیر ترکیب یک نیمه رسانا و پرتو UV هستند. TiO2 به میزان گسترده مورد استفاده قرار گرفته است بخاطر ویژگی های مطلوب گوناگونش نظیر هزینه ی کم، فعالیت کاتالیز نوری بالایش، فعالیت شیمیایی و سمی نبودنش. با این حال کاربردهایش به دلایلی همچون کارامدی پائین استفاده از فوتون و نیاز به منبع تحریک قدرتمند UV محدود شده است. یک راه برای حل این مشکلات اصلاح کاتالیزورها بوسیله ی ناخالص ساختن انها با فلزات گوناگونی نظیر Ag، Pt، Fe، Au و غیره می باشد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.