پروژه آپدیت

فروشگاه اینترنتی -مقالات ترجمه شده-پایان نامه های تخصصی-پروژه های تحقیقی و.....
  • پروژه آپدیت

    فروشگاه اینترنتی -مقالات ترجمه شده-پایان نامه های تخصصی-پروژه های تحقیقی و.....

مشخصات بلاگ
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

عنوان انگلیسی مقاله: Microwave drying kinetics of tomato pomace: Effect of osmotic dehydration
عنوان فارسی مقاله: ترجمه مقاله روند خشک کردن ماکرویو تفاله ی گوجه فرنگی: اثر از دست دادن آب اسموزی

دسته: مقالات علمی و ISI
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.

چکیده:

تولید رب گوجه فررنگی مقادیر عظیمی از تفاله ی گوجه فرنگی که محصول زائد هستند. مقدار زیادی از زباله ی تفاله تبدیل شدن به یک مشکل زیست محیطی جدی واتلاف منابع است. در این کار، یک مطالعه در خشک کردن مایکروویو از تفاله گوجه فرنگی و اثر از دست دادن آب اسمزی با استفاده از کلرید سدیم را برای هدف تولید محصولات خشک شده، که می تواند به عنوان کود و یا خوراک دام استفاده شودانحام میشود. اثر سطح قدرت مایکروویو و غلظت Nacl در میزان خشک شدن تفاله گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. مشخص شد که با مایکروویو خشک کردن می تواند مورد استفاده قرار گیرد. و به طور موثر برای خشک کردن چنین محصول زباله ها کاهش از زمان در روند خشک کردن است. سرعت خشک شدن بود که برای افزایش دوزمایکروویو و غلظت نمک در محلول اسمزی یافت. خشک کردن سرعت ثابت برای افزایش چشمگیری با افزایش نمک تا حدود m1/0 پیدا شد، و پس از ان شروع به کاهش به طور پیوسته به عنوان غلظت نمک را افزایش دهد بیشتر است. رطوبت موثر از نفوذ 1014*6010 به 6.0 * 10 – ک / 6m2، در محدوده توان خروجی مایکروویو مورد مطالعه متفاوت است.


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات  (۱)

یعنی پروژه ای برای فروش میخواید بزارید تو سایت؟؟؟؟؟
پاسخ:
نه مگه نبایدهمون محصولات سایت رو اونجاارسال کنیم؟

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.